Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, eidooier, groente, honing, jeneverbes, kalfsbotten, kalfsglacé, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: