Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: