Recept uit Eten in Italie:
Kalfskoteletten met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, droge witte wijn, kalfskoteletten, kappertjes, peper, peterselie, rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: