Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek: