Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: