Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise: