Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, courgette, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Soepen:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Honger als een paard:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: