Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Vlaamse karbonade
- Ingrediënten:
- bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, citroensap, ei, fond, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Es' Factory:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: