Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, oregano, paprika, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept van What's that smell:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers: