Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Ontbijt / brunch / lunch uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Smokey Goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit NAJAT: