Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, citroensap, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Mixen mengen malen:
Lunch uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: