Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Eieren à la Florentine met niet geklopte Hollandaisesaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
- Soort:
- sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, azijn, bloem, boter, citroen, dragon, eidooier, kervel, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het groot fondue boek: