Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, kervel, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: