Recept uit Vis en schaaldieren:
Rog met citroen-gemberboter
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemberwortel, gezouten boter, laurierblad, peper, prei, rogvleugels, tijm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, ei, eidooier, kervel, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Home made:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: