92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembouilloncitroeneigroentegroentebouillonkaasknoflookmelkoliepeperpeterselieplantaardige olierisottorijstsjalottijmuivleeswortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch uit Wrap 'n roll:

Courgette-frittata

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Courgette cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, cheddar, citroen, courgette, kaas, kleefrijstmeel, olijfolie, ongezouten roomboter, pijnboompitten, versgemalen zwarte peper, volle melk, zachte geitenkaas en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met paddestoelen en courgette

Ingrediënten:
boter, courgette, gedroogde porcini, kastanjechampignons, knoflook, lasagnavellen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus in blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Courgette cannelloni met geitenkaas 

Ingrediënten:
basilicum, cheddar, citroen, courgette, kaas, kleefrijstmeel, olijfolie, ongezouten roomboter, pijnboompitten, versgemalen zwarte peper, volle melk, zachte geitenkaas en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoek met kaas

Ingrediënten:
bataat, bloem, boter, cheddar, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, manchego, melk, olie, parmezaanse kaas, ricotta salata, slagroom, ui, winterpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Courgette-omelet - crespèu aux courgettes

Ingrediënten:
boter, ei, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, verse marjolein, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgettebloemensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, courgettebloemen, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Risotto met gemengde groenten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, sperziebonen, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Strozzapreti met courgettebloemen

Ingrediënten:
boter, courgette, courgettebloemen, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, strozzapreti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Groenterisotto

Ingrediënten:
artisjok, asperge, boter, citroen, courgette, doperwten, groentebouillon, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Courgetteravioli met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, basilicum, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pennette met courgettes

Ingrediënten:
boter, courgette, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, pennette en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Timballo alla teramana

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, doperwt, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, rozemarijn, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Haal meer recepten op...