Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Anolini met parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, groentebouillon, parmezaanse kaas, runderbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: