Recept uit Made in Sicily :
Arancini di carne - Vulling van vlees en erwtjes
- Ingrediënten:
- bleekselderij, doperwten, olijfolie, rode wijn, rundergehakt, tomaat uit blik, tuma, ui, wortel en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvleesragout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Made in Sicily :
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukenlab:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Margriet kookboek: