Recept uit De Urban Cook:
Pikant Lamsgehakt
- Ingrediënten:
- gember, ketjap manis, knoflook, lamsgehakt, maggi, plantaardige olie, rawit en rode sjalot
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: