Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, broodkruimels, ei en kalfslever
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bleekselderij, boter, eidooier, groente, jam, kalfsvlees, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: