Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, curry, ei, groente, jam, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Es' Factory:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: