Gevulde rollade - farsu magru

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 168 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boerenbrood met spek - bruschetta alla pancetta

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Peperoni ripieni - Gevulde paprika met kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Braciolette di pesce spade - Zwaardvis met broodkruim, kappertjes en kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Timballo di riso con pasta - Rijst en pasta gebakken met gehaktballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily