Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Gevulde sardines
- Ingrediënten:
- broodkruim, ei, knoflook, melk, mortadella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sardines en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Mortadella wordt beschouwd als italiaanse worst.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mortadella in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mortadella:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Nigella Express:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: