Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, broodkruimels, ei en kalfslever
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bleekselderij, boter, eidooier, groente, jam, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit The naked chef: