Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gember, gist, groente, kaas, knoflook, komkommer, koriander, melk, olie, peper, rietsuiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Honey & co:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: