Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, ei, flespompoen, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, room, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: