Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, courgette, gember, groente, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Honger als een paard:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: