Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.: