Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, tijm, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie: