Recept uit Keukendagboek 2:
Eendenborst met kwetsenjenever en in eendenvet gebakken aardappels
- Ingrediënten:
- aardappels, eendenborst, eendenborstfilets, knoflook, tijmblaadjes, vet, vlees, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, bouillon, brood, courgette, ei, knoflook, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Yo Kids: