Biefstuk met bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 86 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wilde runderbief met Andijker muizen, cantharellen en eekhoorntjesbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Tournedos Rossini

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Gevulde pompoen met bospaddenstoelen en biefstukreepjes

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide