Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rijst, specerijen, tijm, ui, vet, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT: