Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek: