Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bloem, boter, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sesamolie, sojaolie, ui, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia: