Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Varkensvlees:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Zuur: