Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken: