Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Minimania:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Bartje Boemboe: