Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees: