Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Istanbul:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier: