155 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenoliepaprikapeterselierode paprikaspecerijentijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Pljeskavica

Ingrediënten:
aubergine, groenten, half-om-halfgehakt, mild paprikapoeder, pitabroodjes, rode peper, olijfolie, zout, uien, wittewijnazijn, zure room en zwarte peper

Keuken:
Servisch
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:

Auberginekaviaar

Ingrediënten:
aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
groente, hambeen, olijfolie, parmaham, pasta, peper, pesto, witte bonen en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Spinazievulling

Ingrediënten:
groente, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, spinazie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:

Boter op zee

Ingrediënten:
aardbei, amandel, avocado, groente, honing, mayonaise, olijfolie, peper, pindakaas en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Gestoofde sla

Ingrediënten:
azijn, doperwten, dragon, groente, kropsla, olijfolie, peper, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Asperges met pasta en daslook

Ingrediënten:
asperges, basilicum, daslook, daslookbloemen, groente, knoflook, olie, peper, speltpasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Kaasfondue met tomaten

Ingrediënten:
tomaat, groenten, harde kaas, jenever, knoflook, maïszetmeel, olijfolie, peper, pils, sjalot en stokbrood

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kastanjes

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, tamme kastanje, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...