Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, honing, kruiden, olie, oregano, peterselie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: