Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, kaneel, knoflook, melk, olie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: