Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, panko, peper, peterselie, plantaardige olie, tijm, ui, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Istanbul:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: