Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Honing-ananasmarinade
- Ingrediënten:
- ananassap, azijn, chilisaus, honing en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, boter, citroensap, garum, kaneel, knoflook, komkommer, lavas, mosterd, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rode ui, rucola, sesamzaad, sla, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van Miss Fromage:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen: