Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Sukadelapjes gestoofd met azijn en uien
- Ingrediënten:
- boter, gevogeltefond, kruidnagel, laurier, olie, peper, runderfond, sucadelap, ui, witte wijnazijn en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: