221 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroencitroensapcitroenschileigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenlaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrozemarijnsjalotsuikeruiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Gearomatiseerde boter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, kruiden, olijven, pepertjes en zongedroogde tomaat

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Festive fruit cake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bicarbonaat, bloem, boter, brandy, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, donkere molasse, ei, gedroogde abrikoos, gesuikerde citrusschil, kaneelpoeder, kers, krenten, kruidenmix, marsepein, medjooldadels, nootmuskaat, pruim, rozijn, rum, sinaasappelmarmelade, sinaasappelrasp en treacle

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Tomatenpilav

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kippenbouillon, langkorrelrijst, sjalot, tijm, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensham met ertwjes en wortelen

Ingrediënten:
boter, citroenzest, doperwten, fleur de sel, groentebouillon, jonge toppen van erwtenplant, jonge worteltjes, peper, tijm en varkenshammetjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Sint-Jakobsschelp uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, courgette, extra vierge olijfolie, gember, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelpen, tijm en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:

Appel-karameltaartje met honing-tijmijs

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met venkel

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, citroenrasp, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, venkel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...