Recept uit Deutsche Küche:
Gekonfijte ui
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, rode ui, rode wijn, suiker en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegan / inmaak / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Pannenkoeken: