Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Pittige pompoensoep met appel en gember
- Ingrediënten:
- appel, gember, groentebouillon, kaneel, ketoembar, knoflook, olijfolie, pompoen, sambal en ui
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroengras, citroensap, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kikkererwten, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen, munt, olijfolie, peper, rode ui, specerijen, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: