114 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadobleekselderijbloemkoolbonenbroccolibroodcourgettegranengroentehamburgersknoflookkoffiekruidenolijfoliepaprikapeperpeterselietomaatuivisvleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Daube provencale

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundvlees, sinaasappel, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gondy - Iraanse kippensoep met balletjes van kikkererwtenmeel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, braadkip, cayennepeper, citroensap, gedroogde limoen, gele spliterwten, gemalen kardemom, kikkererwtenmeel, kurkuma, mager rundgehakt, peper, selderijblad, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmorte Rinderschulter mit glaciertem Gemüse - Gesmoorde runderschouder met geglaceerde groente

Ingrediënten:
aceto balsamico, bleekselderij, bloem, distelolie, doorregen rookspek, droge rode wijn, geglaceerde groente, kalfsfond, kaneelstokjes, kardamompeulen, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, peper, peperkorrels, pure chocolade, rode port, rode ui, runderschouder, sinaasappelzest, steranijs, tomatenpuree, vanillepeul, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Chili con carne

Ingrediënten:
cherrytomaten, groene chilipeper, kaas, kidneybonen, knoflook, limoen, olijfolie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, specerijenboter, steranijszaden, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zure room

Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pittige soep van freekeh met gehaktballetjes

Ingrediënten:
baharat, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, fijne kristalsuiker, freekeh, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, olijfolie, runderbouillon, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ossenstaart- stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, braadboter, citroenschil, koolraap, laurierblad, margarine, ossenstaart, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui en winterwortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Pens uit Marseille - gras-double à la marseillaise

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, marc de provence, pens, prei, provençaalse kruiden, sinaasappelschil, tomaat, ui, varkenspoot, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Braziliaanse zwarte bonenstoof

Ingrediënten:
blikje tomatenblokjes, koriander, chorizo, gehakt, groene paprika, notenrijst, preien, rode uien, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappel, spekreepjes, knoflook, varkenskrabbetjes, wortels en zwarte bonen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koken met seitan: 10 verrassende recepten

Ingrediënten:
abrikozen, aubergine, banaan, bloemkool, hamburgers, doperwten, gehaktbrood, groenten, mango, paddenstoelen, rode biet, rozijnen, seitan, spaghetti, spelt, steak, tomaat, vijg, walnoten, wraps, zeekraal en zoete aardappel

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus

Ingrediënten:
bouillon, citroenschil, gedroogde paddenstoelen, ham, knoflook, olie, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tomaten, ui, varkensgehakt, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Vlammende dandannoedels

Ingrediënten:
chili-olie, donkere sojasaus, groente, honing, knoflook, lente-ui, limoen, runderbouillon, rundergehakt, szechuanpeper en tarwenoedels

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...