Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Eten in Italie:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Onze Franse keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: