Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek: